Inna lansează „Iguana”, primul single de pe albumul “YO”

0

Video-ul piesei „Iguana’ a fost regizat și filmat de NGM Creative (Bogdan Păun regizor și Alexandru Mureșan – DoP), producție video Loops Production. „Iguana’ este o piesă puternică, cu un mesaj de empowerment, la fel ca RA’ despre o fată îndrăgostită care este geloasă, suferă din iubire, dar care în cele din urmă, învață să continue să se bucure de viață fără el’, spune Inna.

Inna a lucrat intens în ultimii doi ani pentru a compune acest album YO’ în spaniolă. Prima piesă lansată de pe acest album RA’ are peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube, o piesă despre cum să ieși dintr-o relație toxică și să câștigi încredere în propriile puteri. Albumul YO’ este lansat cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

La sfârșitul lunii septembrie, Inna și-a început turneul de pe continentul nord-american la New York, după ce s-a bucurat, pe săturate, de… mâncare tradițională românească! După o călătorie de aproape 7.000 de kilometri, cântăreața a ales să-și potolească foamea cu nu hamburgeri, ci cu plăcinte, așa că a căutat un restaurant basarabean.

Citește și

CENTENAR SOLIDAR/ Trei pentru unul, unul pentru toți. Renăscuți din suferință: trei oameni loviți…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.