Inna e cu ochii pe „Exatlon”! Unul dintre dansatorii ei este concurent

0

Andrei Iulian Angelescu, unul dintre cei 10 „Războinici” care au luat drumul Republicii Dominicane, într-una dintre cele mai dificile competiții sportive televizate, „Exatlon”, nu e deloc străin de showbiz, fiind în echipa Innei de ceva vreme.

Chiar dacă a cochetat cu sportul de mic – a practicat, pe rând, fotbal, baschet și tenis -, a renunțat la el în favoarea dansului, care, spune el, îl împlinește total.

„Am făcut 2 ani de facultate, după care am intrat în echipa de dansatori a Innei. Am ales-o în detrimentul facultății. Vă spun sincer, când dansez mă simt atât de fericit și de liber, chiar și eu singur, cu o oglindă în față, mă simt împlinit!„, ne-a mărturisit „Războinicul”.

Colaborarea cu Inna i-a adus, pe lângă celebritate, satisfacții personale și împliniri profesionale. Cum cântăreața are foarte multe concerte peste hotare, mai multe decât în România, Andrei a călătorit cât nu visa vreodată!

Inna e cu ochii pe

Cântăreața i-a promis că-l va susține

„Colaborarea mea cu Inna m-a ajutat foarte mult să mă dezvolt, pentru că am fost în toată lumea cu ea, eram plătit, aveam totul asigurat și am putut să întâlnesc oameni noi, să văd cum se lucrează la un nivel foarte înalt. Am fost și în Mexic, unde au venit 50.000 de oameni cu bilet pentru Inna….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.