Inna, alături de mari vedete internaționale la brunch-ul ROC NATION

0

Cântăreața se află în prezent la Los Angeles unde participă la diverse emisiuni, filmări și evenimente, precum și la sesiuni de compoziție pentru noi piese împreună cu David Ciente.

 

View this post on Instagram

 

🥂

A post shared by INNA (@inna) on Feb 10, 2019 at 12:47am PST

Inna va lansa noul album ”YO” cu ROC NATION

Albumul „YO” al artistei va fi lansat anul acesta cu ROC NATION, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Miguel și Damien Marley.

Pentru a promova albumul “YO”, INNA a cântat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca în fața a zeci de mii de fani, a participat la Latin Grammy Awards, a făcut un promo tour la cele mai importante televiziuni și radiouri din Mexico și a dat interviuri pentru publicațiile cele mai importante precum Cosmopolitan Mexic, Vogue Mexic și Rolling Stones.

Anul trecut, Inna a lansat „RA” și „Iguana”, două piese cu un sound complet nou, piese ce vor fi incluse pe albumul „YO”.

De curând, artista a lansat piesa „Sin Ti”, compusă de ea și produsă de David Ciente, alături de care a lucrat pentru toate melodiile de pe album, precum și pentru „Gimme Gimme”, „Ruleta” și „Nirvana”.Sursă foto: Instagram

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.