INNA a lansat primul single de pe albumul “YO” – “Iguana” VIDEO

0

După ce a lucrat intens timp de doi ani pentru a compune integral primul album în limba spaniolă, “YO”, INNA a lansat single-ul “Iguana”, care are un sound nou, diferit, exotic, cu un mesaj pozitiv, așa cum a fost și piesa anterioară “RA”, ce vorbește despre o relație toxică și cum să câștigi încredere în propriile puteri.

“Iguana” este o piesă puternică, cu un mesaj de empowerment, la fel ca “RA”, despre o fată îndrăgostită care este geloasă, suferă din iubire, dar care în cele din urmă, învață să continue să se bucure de viață fără el”, a spus INNA.Albumul “YO” include 11 piese și fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stări pe care INNA simte că le-a trait în altă viață. Pentru toate, artista a filmat câte un videoclip. Piesele se numesc “RA”, “Contigo”, “Iguana”, “Si, Mama”, “Sin Ti”, “Locura”, “Fuego”, “Tu Manera”, “La Vida”, “Gitana”, “Te Vas”.

Pentru promovarea albumului, cântăreața a făcut un promo tour la cele mai importante televiziuni și radiouri din Mexico, a dat interviuri la cele mai prestigioase reviste mexicane, a participat la Latin Grammy Awards și a cântat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca în fața a zeci de mii de fani. De asemenea, INNA a susținut un turneu în Statele Unite…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.