Incident la concertul lui Iggy Azalea. Una dintre dansatoarele ei s-a prăbușit pe scenă, ea a continuat să cânte

0

Artista australiană Iggy Azalea a susținut un concert pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, Brazilia. În timpul unei melodii, una dintre dintre dansatoarele vedetei s-a prăbușit pe scenă.

Imediat ce dansatoarea s-a prăbușit pe scenă, colegele ei s-au orpit din dans și au mers imediat lângă ea pentru a vedea ce se întâmplase și pentru a-i acorda primul ajutor. În schimb, Iggy Azalea a avut un comportamnet pentru care a fost extrem de criticată.

Artista s-a întors să întrebe ce se întâmplase, a cerut să vină un medic, după care a continuat să interpreteze piesa „Black Widow”, ca și cum nimic nu se întâmplase.

Câteva clipe mai târziu, tehnicienii au anunțat că situația nu era una ușoată și au întrerupt muzica. Membrii ai straff-ului au urcat pe scenă pentru a o ajuta pe dansatoare. Aceasta a fost transportată de urgență la spital.


Criticată pentru atitudinea indiferentă, Iggy Azalea și-a spus punctul de vedere.

„Am crezut că a căzut și și-a scrântit piciorul… Suntem șocați de cele întâmplate, dar din fericire ea este bine acum”, a spus Iggy Azalea.

FOTO: Hepta, capturi video

Citește și: Micul geniu! Libertatea a vorbit cu Robert Zicman, copilul de 7 ani inclus în 1% cei mai inteligenţi oameni din lume! – FOTO

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.