Încă o dovadă incontestabilă că 2018 a fost anul Meghan Markle

0

Ducesa de Sussex a captivat o lume întreagă datorită nunții sale fastuoase, faptului că este însărcinată cu primul copil, evoluției stilistice și, de fapt, cu fiecare apariție pe care o are. Iar dovada populariții Ducesei o constituie faptul că, potrivit Google, Meghan Markle a fost „cea mai căutată” persoană din lume în 2018.

Mai mult decât atât, primele patru poziții din clasamentul pe 2018 al știrilor au fost ocupate de nunta regală, iar Meghan apare pe locul șase în topul tuturor căutărilor făcute pe Google în 2018.

Alte vedete care apar în topurile Google sunt: Demi Lovato (pe locul doi în căutările de nume din lume și pe primul loc în cele din USA), Khloé Kardashian (pe locul cinci în căutările globale despre celebrități), Hailey Baldwin (acum Hailey Bieber) ocupă locul 8, iar pe 10 o găsim pe Cardi B. În plus, cel mai căutat film pe Google în acest an a fost Black Panther, peliculă care a scris istorie la nivelul încasărilor și popularității.

Cele mai populare căutări ale românilor pe Google în 2018

În afară de căutările legate de educație și Black Friday, Campionatul Mondial de Fotbal de anul acesta a polarizat interesul în căutări al românilor, alături de Simona Halep, cel mai în formă sportiv…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.