În căutarea unui partener ideal? Galaxy S10 se sacrifică!

0

Evident, este doar o glumă! Femeia modernă nu pierde timpul în așteptarea lui Făt-Frumos! Arată bine, știe ce vrea și nimic nu o poate opri…oh, mai puțin task-urile zilnice, dar de acestea poate avea grijă un telefon din seria Galaxy S10: partener fidel și secretară personală cu IQ ridicat.

Gândește-te doar…la vară, la fiecare loc nou cunoscut, la fiecare clipă, zâmbet, lacrimă, la fiecare responsabilitate planificată și îndeplinită, la fiecare rețetă culinară executată mai bine sau mai rău (după posibilități), la fiecare nouă experiență a copiilor tăi, ori la fiecare nouă persoană cu care ai făcut schimb de replici sau doar de priviri. Toate aceste momente unice, și multe altele, stocate într-un Galaxy S10/10+.

Și crede-mă când zic, orice telefon din seria S10 are o capacitate impresionantă! Partener ideal, acesta nu uită când a fost prima întâlnire, când este ziua ta de naștere, sau când ai programat anumite activități de petrecere a timpului tău liber. Asta pentru că dispune de o memorie de până la 1TB, în cazul variantei ceramice, și să nu mai vorbim și de rezistență! Predecesorul lui a fost chiar lansat în spațiu anul trecut, dacă-ți vine să crezi! Acesta dispune de o autonomie sporită a bateriei ce îi permite să rămână treaz mai mult timp alături de tine în nopțile în care poate n-ai somn, ori ești plictisită, precum și de opțiunea încărcării wireless, element de noutate absolută cu care a venit seria S10.

De asemenea, știm că zoom-ul trebuie să cadă întotdeauna pe tine, draga mea, nu pe lună sau pe turnul Eiffel. Tu ești soarele și luna pentru Galaxy S10 și singura care poate aduce la viață fotografiile printr-o simplă istorisire sau cugetare. Însă, partenerul tău de încredere, Galaxy S10, îți pune la dispoziție un set de specificații…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.