Imaginile adorabile folosite de membrii familiei regale britanice pentru felicitările de Crăciun

0

În fiecare an membrii familiei regale trimit felicitări de Crăciun. Anul acesta este și mai special, deoarece Prințul Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle, iar cei doi urmează să devină părinți în 2019.

Deoarece acum s-au format două familii diferite, vor fi trimise felicitări separate. Una cu Ducele și Ducesa de Sussex și o altă felicitare cu Ducii de Cambridge și cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Palatul Kensington a publicat cele două imagini care vor fi folosite și trebuie să recunoaștem că portretul de familie al Prințului William cu Kate Middleton și cei trei copii este adorabil, mai ales că acum vedem și cât de mult a crescut Prințul Louis. Fotografia a fost realizată la Anmer Hall de către Matt Porteous.

Ducele și Ducesa de Sussex nu au făcut însă o ședință foto specială pentru acest moment, ci au ales o fotografie nepublicată până acum de la recepția organizată la Frogmore House după nunta de la Castelul Windsor. Imaginea, realizată de Chris Allerton îi surprinde pe cei doi privind focurile de artificii impresionante.

Citește și:
Kate Middleton și Prințul William vor schimba tradiția de Crăciun și vor petrecere sărbătorile alături de Meghan Markle și Prințul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.