Imagini vintage cu Meryl Streep, una dintre cele mai de succes actrițe din lume

0

Născută Mary Louise, pe 22 iunie 1949, Meryl Streep este o actriță triplu laureată a premiului Oscar. Nominalizată de 21 de ori, record în materie de nominalizări la Premiile Oscar, actrița a fost recompensată de trei ori cu prestigioasa statuetă.

Pe aceeasi temaCoco Chanel și bărbații care i-au influențat ascensiunea în modă

În 1979, pentru rolul Johanna Kramer din filmul Kramer contra Kramer; în 1982, pentru rolul Sofiei din filmul Alegerea Sofiei și în 2011 pentru rolul Margaret Thatcher din filmul The Iron Lady.

De 41 de ani este căsătorită cu același bărbat 

De 41 de ani, Meryl este căsătorită cu același bărbat, Don Gummer, un sculptor de succes. Deși nu face parte din lumea showbizului american, cei doi par a avea un mariaj cât se poate de fericit, dovadă stând numeroșii ani de căsnicie.

Cuplul s-a cunoscut în anul 1978, când Don i-a închiriat actriței apartamentul său. La acea vreme, Meryl trecea printr-o perioadă extrem de dificilă. În 1976, Meryl l-a cunoscut pe actorul John Cazale, amândoi jucând în piesa lui Shakespeare, Measure for Measure.

Citește și: Brigitte Bardot, steau cinematografiei franceze și cariera sa încheiată brusc

S-au îndrăgostit, iar bărbatul i-a promis că, imediat ce va obține un rol de mare succes, se vor și căsători. Spre bucuria acestora, cuplul a obținut roluri în producția The Deer Hunter. Până să înceapă însă filmările, John a fost diagnosticat cu cancer de oase în fază terminală.

Actorul a filmat toate scenele sale când încă mai putea, însă nu a mai trăit să vadă premiera. John Cazale s-a stins din viață în martie 1978, la doar 42 de ani. Sfâșiată de pierderea omului iubit, Meryl s-a mutat din apartamentul pe care cei doi îl împărțeau.

Citește și: 12 lucruri pe care nu le știai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.