Imagini rare cu băieții lui Andi Moisescu și a Oliviei Steer

0

Acum, când Luca și David au 10, respectiv 12 ani, iar mama lor a publicat pe contul său de Instagram o fotografie de la masa de Crăciun.

Celebrul cuplu a sărbătorit Crăciunul în familie, iar Olivia Steer a publicat o fotografie în care apar toți patru la masa de sărbătoare. Pe masă pot fi văzute ouă umplute, salată beuf și o tavă cu mâncare făcută al cuptor.

Olivia Steer a devenit una dintre cele mai controversate vedete după ce a uimit pe toată lumea cu declarațiile ei care au iscat discuții aprinse. Însă, această formează un cuplu frumos alături de celebru Andi Moisescu.

Olivia s-a retras de pe micul ecran și a renunțat la pupitrul știrilor pentru a se dedica familiei, iar cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală. Prezentatorul tv și-a exprimat aprecierea față de felul în care se ocupă soția sa de cei doi copii. ‘Mă bucur foarte tare să o văd în varianta în care să se ocupe exact aşa cum se ocupă de copiii noştri. Este cartea câştigătoare, şi pentru care îi voi rămâne profund recunoscător. E foarte important când de copii se ocupă mama şi tata. E cea mai norocoasă ecuaţie posibilă’, a declarat vedeta Pro TV.

Foto: Instagram

Citește și: Cum arată masa de Crăciun la vegetarieni. Monica Davidescu: „Avem curcan și porc pentru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.