Imagini inedite cu gemenii lui Celine Dion

0

Însă, și în cazul lui Celine Dion, există și excepții.

Celine Dion a ținut să sărbătorească ziua de naștere a gemenilor ei, Nelson și Eddy, cu o postare inedită pe contul ei de Instagram. Artista a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe Instagram două imagini foarte amuzante cu gemenii ei, care tocmai au împlinit 9 ani.

Textul care acompaniază imaginile a fost scris atât în limba engleză cât și în franceză, o dovadă a faptului că artista în vârstă de 51 de ani își apreciază fanii din întreaga lume. „Zâmbete la dublu și dragoste la dublu”, a scris Dion. „La mulți ani pentru cea de-a noua aniversare, Nelson și Eddy! Sunt foarte mândră de băieții mei. Vă iubesc! – Mama xx…”

Celine Dion se află în prezent în turneul Courage World Tour, care a debutat în septembrie în Quebec și care ne va da ocazia anul următor, pe 29 iulie, să o ascultăm live la București.

Într-un interviu acordat recent, Celine Dion a dezvăluit că nu va fi acompaniată în turneu de copiii ei, explicând că aceștia vor locui în Las Vegas în perioada cât ea va fi plecată. „Voi pleca în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.