Imagini incendiare cu fosta călugăriță care a ajuns star porno. „Îl rog pe Dumnezeu să mă țină sănătoasă pentru a-mi face meseria”

0

 

Yudy Pineda a fost credincioasă de mică. Timp de opt ani, columbianca în vârstă de 28 de ani a fost la o mănăstire din Uraba, pentru a-și urma vocația de călugăriță.

Avea 10 ani când a intrat la mănăstire, iar la 18 ani viața ei s-a schimbat radical. S-a îndrăgostit de un profesor care preda religie copiilor. Acela a fost momentul în care și-a dat seama că viața la mănăstire nu este pentru ea. Yudi s-a mutat ulterior în Medelin, unde a cunoscut un bărbat pe nume Juan Bustos, care a inițiat-o într-o altă lume. A învățat-o să se dezbrace în fața camerelor pe web.

Acum, Yudi Pineda este protagonista primului său film pentru adulți. Rolul interpretat este chiar de călugăriță, evident super sexy. Pelicula se numește Secret Desires. Yudi Pineda lucrează acum cu compania BangBros, una dintre cele mai mari companii americane din domeniul cinematografiei pentru adulți.

În ciuda carierei pe care o are acum, Yudi Pineda nu a renunțat la religie. Ea a dezvăluit că merge să se roage la biserică.

„Înainte de a-i cere ceva luyi Dumnezeu, trebuie să îi mulțumim pentru ce ne-a dat. Îi cer să mă țină sănătoasă pentru a-mi putea face meseria”, a declarat Yudi Pineda pentru W Radio.

„Nu mai știu nimic despre celelalte călugărițe cu care am fost la mănăstire…”, a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.