Imagini în exclusivitate de la botezul fetiței Alessandrei Stoicescu

0

Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu și-au botezat fetița sâmbătă, pe Sara Maria Francesca, în vârstă de trei luni. Botezul micuței a avut loc la Parohia „Sfânta Vineri” Pajura, una dintre cele mai frumoase biserici ortodoxe din capitală.

Și așa cum ne așteptam, petrecerea organizată după botez a fost una fabuloasă, la care au fost prezenți 300 de invitați, printre care și prieteni apropiați ai prezentatoarei TV. Micuța Sara Maria Francesca a avut două perechi de nași, iar la petrecere a fost îmbrăcată într-o ținută Dolce&Gabanna din dantelă ivoire, primită în dar de la nași.

Alessandra Stoicescu a ales să poarte o rochie Alberta Ferretti, bijuterii Roberto Coin cu diamante și pantofi Dior, „care, în ciuda tocului de 12 centimentri, au fost extrem de comozi”, a declarat Alessandra Stoicescu pentru ELLE.

Printre invitații la petrecere s-au numărat Andreea Berecleanu și soțul său, Constantin Stan, Mirela Vaida, Sabina Iosub, Adrian Ursu, Dan Negru, Oana Turcu, Cristian Brancu, Ion Cristoiu, Mircea și Mihaela Geoană. Atmosfera a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.