Imaginea înduioșătoare a Thaliei cu băiețelul ei. Ce mult îi seamănă micuțul

0

Thalia își dedică timp și pentru viața de familie

Pe lângă cariera de succes de care se bucură, Thalia a vrut să își dedice timp și pentru viața de famillie, având grijă cei doi copii. Thalia este căsătorită cu producătorul Tommy Mottola și are cu acesta doi copii – o fetiță (Sabrina Sakae) și un băiețel (Matthew Alejandro), care i-au moștenit frumusețea. Artista este discretă în ceea ce privește viața personală și încearcă să îi protejeze pe cei doi de tot ce înseamnă lumina reflectoarelor, mai exact artista și soțul ei încearcă să le ofere micuților o viață cât mai frumoasă, departe de curiozitățile media.

Bățelul pe nume Matthew Alejandro (6 ani) este mezinul familiei și a fost unul dintre motivele pentru care Thalia a considerat că trebuie să lupte din răsputeri cu boala Lyme. Artista a căpătat afecțiunea mortală în anul 2008 și a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă.

Thalia si fiul ei

Ariadna Thalia Sodi Miranda, cunoscută pe plan profesional sub numele Thalia este o actriță și cântăreață, autoare și femeie de afaceri de origine mexicană, laureată cu Premiile Latin Grammy și Latin Billboard. Datorită succesului telenovelelor în care Thalia avea rolul principal, ea a fost numită „La reina de las novelas”, iar albumele sale premiate cu multe discuri de platină în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.