Imaginea emoționantă a unei fetițe bolnave de cancer, izolată de tată pentru a o proteja în fața epidemiei de coronavirus

0

În noiembrie 2019, Mila Sneddon, din Falkirk, Scoția, a fost diagnosticată cu leucemie. În prezent ea face chimioterapie intensivă. Părinții ei, Lynda și Scott Sneddon, au decis că cea mai bună metodă pentru ca fetița lor să fie protejată împotriva eventualelor infecții cu coronavirus este ca aceasta să stea izolată alături de mama ei.

Mai multe imagini cu fetița în vârstă de 4 ani în timp ce își sărută tatăl de la fereastră au fost distribuite chiar de mama ei, pe contul personal de Facebook.

„Asta se întâmplă. Și este sfâșietor. Curajoasa mea Mila. Am luat decizia ca Mila să stea acasă alături de mine după ce am încercat să găsim diferite variante. Cu toate acestea, soțul și fiica mea în vârstă de 16 ani nu vor mai sta în casă pentru a o proteja pe Mila care este după patru luni de tratament. Cu toate că soțul meu lucrează singur, încă mai intră în contact cu oameni, și, la fel ca toată lumea, încă mai trebuie să plătim facturi, fiind un aspect îngrijorător pentreu multe familii în acest moment. În plus, el este cel care face proviziile de care avem nevoie. Fiica mea cea mare învață pentru examene și încă mai are evaluări. Vă mulțumesc tututor pentru sprijinul și dragostea voastră, dar și pentru că vă dați seama cât de copleșitor poate fi. Trimit gândurile bune către cei din prima linie, rămâneți în siguranță și aveți grijă unul de celălalt”, a scris Lynda, mama fetiței.

Lynda a vorbit deschis pe conturile ei de socializare despre cât de important este să ne izolăm în această perioadă. „Inițial, ne-am simțit prost deoarece trebuia să ne separăm, dar sunt o mulțime de familii care au făcut același lucru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.