Imaginea cu Emilia Clarke și Jason Momoa care îi va emoționa pe fanii Game of Thrones

0

Serialul Game of Thrones s-a terminat, însă actorii care au interpretat rolurile principale au rămas în continuare foarte buni prieteni.

O bună dovadă o constituie și postarea pe care Emilia Clarke a făcut-o pe contul său de Instagram cu ocazia zilei de naștere a lui Jason Momoa, care a împlinit 40 de ani.

În imaginea postată de Emilia Clarke, ea apare ținută strâns în brațe de Momoa și pentru fanii Game of Thrones este o dovadă în plus a relațiilor de prietenie care s-au format pe platourile de filmare.

„HAPPY FREAKING BIRTHDAY BABY! O baie oversized de fericire pentru încă un an al tău”, a scris Emilia alături de imagini, folosind și hastag-urile #moonofmylifemysunandstars #finallyabathbigenoughtobathadragonin #thenbrokecosispentallmymoneyonbubblebath

Postarea anterioară a actriței o arată pe aceasta în vacanță, în diverse călătorii, profitând din plin de timpul liber pe care îl are după terminarea filmărilor la Game of Thrones. „Lungul și plin de aventuri drum pentru a scăpa de ghetele lui Khaleesi și de a ajunge acasă din nou în pantofii mei”.

Citește și:
Jason Momoa povestește despre debutul său în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.