Imaginea cu Bogdan de la “Insula Iubirii”, care i-a făcut pe toți să creadă că s-a despărțit de Hanne

0

Acum toată lumea se întreabă dacă cei doi mai sunt împreună, mai ales că o imagine care lasă loc de interpretări a apărut în mediul virtual. Bogdan apare ca fiind protagonistul unei poze încărcate pe o aplicație de dating, ceea ce nu e prea potrivit pentru un bărbat căsătorit.

Pe de altă parte, autenticitatea profilului nu este dovedită, motiv pentru care este foarte posibil ca cineva să fi creat un profil fals și să se fi folosit de identitatea lui Bogdan, potrivit Spynews.

Așa cum și-au promis încă înainte de plecarea din Thailanda, Bogdan și Maria Ilioiu au ieșit într-adevăr în România și au stat de vorbă la o cafea, chiar dacă bărbatul urma să se însoare cu Hannelore. După încheierea emisiunii, de duminică seara, 9 decembrie, ispita a venit cu o surpriză de proporții pentru cei care i-au urmărit pe întreg sezonul.

Citește și

Pavel Popescu, un fost emigrant devenit politician, vrea să aducă în România mentalitatea de învingător a norvegienilor: „Am lucrat în clădirea Guvernului devastată de bomba lui Breivik’

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.