Imagine de colecție cu Julia Roberts și cei trei copii ai săi

0

Soțul actriței, Danny Moder, a fost cel care a postat pe Instagram, cu ocazia Mother’s Day, o imagine în care apare alături de Julia Roberts și cei trei copii ai lor.

Deși nu este clar când a fost făcută acea imagine, nu putem decât să admirăm ce mult seamănă cei trei copii ai cuplului cu celebra actrița. Textul care însoțește imaginea spune simplu: „Acea frumoasă mamă din mijloc. Te iubim atât de mult.”

Julia Roberts și Danny Moder sunt căsătoriți de aproape 17 ani și au trei copii: un fiu, Henry, în vârstă de 11 ani, și gemenii Hazel și Finn, în vârstă de 14 ani.

Julia Roberts se numără printre puținele celebrități de la Hollywood care preferă să își păstreze viața de familie cât mai departe de ochii lumii. Deși gemenii săi deja au ajuns la vârsta adolescenței, cei mai mulți fani ai actriței nu au văzut niciodată o fotografie cu aceștia. Nici prezența pe rețelele de socializare a actriței nu a oferit o imagine asupra vieții de familie. Contul de pe Instagram al actriței conține mai mult imagini din diversele filme în care a jucat sau din ședințe foto.

Citește și:
Julia Roberts face declarații inedite despre filmul Pretty Woman

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.