Ilinca Vandici se machiază singură și le-a arătat fanilor care este rutina ei de machiaj

0

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, iar în mod cert foarte mulți se întreabă care este rutina ei de machiaj. Ei bine, de când și-a făcut un canal de Youtube, ea a abordat mai multe subiecte, printre care depresia postnatală și cum a reușit să treacă peste momentele grele. Acum, ea le-a arătat urmăritorilor ei care sunt produsele de machiaj favorite și care este rutina pe care o urmează.

„Vreau să vă arăt care este machiajul pe care eu îl port zi de zi, atunci când, evident e nevoie de asta pentru că în general prefer să stau nemachiată, ca să îmi las tenul să respire. O să încep prin a vă arăta exact care sunt metodele, care sunt ustensilele, care sunt produsele și mai ales, care este modul prin care le aplic pe față, astfel încât să am un machiaj cât de poate de relaxat, pe care puteți să îl purtați și voi cu mare încredere”, a spus Ilinca la începutul clipului.

Ilinca Vandici a dezvăluit faptul că ea se folosește de un burețel pentru a-și aplica fondul de ten și a spus și care este fondul ei de ten preferat. „Aplic fondul de ten cu burețelul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.