Ilie Năstase va face muncă în folosul comunității

0

Regret foarte mult situația. Și eu am o familie, copii și regret”, a spus fostul jucător de tenis în fața magistraților.

Dosarul lui Ilie Năstase a fost trimis în instanță în decembrie 2018, iar la primul termen al procesului acesta și-a recunoscut vinovăția și a ceut să fie judecat prin procedura simplificată, relatează Agerpres.

Instanța a fost de acord, iar sentința în acest caz va fi anunțată pe 27 februarie.

Avea un permis de conducere eliberat la Monaco, potrivit căruia avea dreptul să conducă acel scuter. Nu a ştiut că i-a fost suspendat dreptul de a conduce. Este şi culpa domnului Năstase, dar şi a organelor de poliţie. Domnul Năstase a avut o atitudine sinceră. A precizat că nu credea că săvârşeşte o infracţiune. A suflat de două ori în aparatul etilotest, dovadă că a colaborat cu poliţia, dar nu i s-a explicat despre prelevarea probelor de sânge. (…) Legat de a doua faptă – distanţa dintre cele două evenimente este mică – între 4 dimineaţa şi 11, când a mers la camera de gardă, pentru că prezenta leziuni grave. Stătuse trei ore la Institutul de Medicină Legală ‘Mina Minovici’. Stresul post traumatic a fost cauzat de încătuşare. Nu mi se pare normal ca un agent de poliţie, care trebuie să prevină faptele contravenţionale şi penale, să decidă să-l…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.