Ileana Șipoteanu și-a propus să nu mai plângă după soțul ei. ”E îngerul nostru păzitor”

0

De la pierderea soțului său, care a murit în urma unui infarct chiar de ziua sa de naștere, în anul 2017, Ileana Șipoteanu a vărsat multe lacrimi. De fiecare dată, pe scenă, când îi interpreta piesele, ea nu și-a putut ascunde durerea. La acest început de an, cântăreața și-a propus să nu mai plângă și să-i ducă mai departe numele.

‘Mitică ne aduce aminte de niște lucruri extraodinare din viața noastră. Am fi împlinit 25 de ani de căsnicie. Mi-am propus să nu mai plâng și să-i ducem mai departe creația și numele’, a declarat aceasta pentru Libertatea.

Ileana Șipoteanu a mai spus că are o relație specială cu regretatul compozitor și după moartea lui:

‘E îngerul nostru păzitor și avem o relație specială în continuare’. Aceasta și-a propus, totodată, ca-n fiecare an să reușească să facă un festival în memoria soțului său: ‘Ar trebui să continuăm, o să facem probabil un festival și în 2019. Deocamdată lăsăm să se mai sedimenteze lucrurile, dar vom vedea’.

Acasă, după 12 ani…

Mult mai greu decât artistei îi este însă fiicei sale, Dumitrana Lupu. Aceasta suferă și acum după tatăl ei, căruia îi seamănă foarte mult.

‘Dumitrana s-a dat mult peste cap. Sper să-și revină repede. Are noroc că e masterand la UNATC și are mult de lucru’, ne-a mai…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.