Idris Elba știe să danseze, iar aceste imagini sunt dovada

0

Idris Elba, în vârstă de 46 de ani, a arătat cât de bine știe să danseze într-un clip video postat de logodnica sa, Sabrina Dhowre.

În imagini Idris și Sabrina dansează împreună, postarea fiind făcută special pentru aniversarea cuplului. „Când aduci acasă DJ-ul… Te iubesc baby”, a scris Sabrina Dhowre.

Cei doi au dansat pe melodia „Anniversary” lansată de Tony! Toni! Toné! în 1993. Cuplul a sărbătorit și cu un tort care a avut un mesaj special pentru acest eveniment, „Happy Anniversary”.

Idris Elba, numit Cel mai Sexy Bărbat în viață, și Sabrina Dhowre s-au cunoscut în 2017, când filmau împreună „The Mountain Between Us”. Cei doi s-au logodit în luna februarie a acestui an, după vizionarea filmului lui Idris, „Yardie”. Momentul emoționant a fost filmat, iar actorul a dezvăluit recent pentru People că a avut foarte multe emoții în acele clipe.

„A fost puțin spontan sincer să fiu. Eram la vizionarea pentru echipă, între oamenii pe care îi iubeam. Am muncit toți atât de mult pentru acest proiect și m-am gândit ‘fac asta acum, aici, astăzi’”, a declarat actorul despre momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Sabrina.

Idris Elba a vorbit și despre motivele pentru care o consideră pe Sabrina…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.