Idris Elba, DJ la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, face dezvăluiri despre evenimentul regal

0

Idris Elba nu este doar un actor excepțional, ci și un DJ priceput. De fapt, face cu atât de multă pasiune acest hobby încât a fost rugat de Prințul Harry să pună muzică la recepția organizată după nunta regală.

Actorul în vârstă de 46 de ani a vorbit îmtr-un interviu acordat BBC Radio 1Xtra despre cum s-a desfășurat recepția și a dezvăluit că Meghan Markle a avut un cuvânt important de spus în ceea ce privește muzica pe care el a mixat-o la petrecere.

„Meghan mi-a trimis un playlist cu câteva melodii pe care ea și le dorea”, a dezvăluit actorul. Întrebat care au fost acele melodii, actorul a preferat să spună doar că piesele „aparțineau unor artiști cunoscuți pe coasta de vest a Americii”, fără a dezvălui numele lor.

„Nu o să dezvălui exact cum a fost, nu este corect”, a mai spus Elba. „Întreabă-i pe Meghan și Harry”.

Idris Elba și Prințul Harry s-au cunoscut prin intermediul organizației Prințului Charles, The Princes Trust, care, potrivit afirmațiilor lui, l-a ajutat în cariera de actor. Încă de atunci, Idris se implică în acțiunile caritabile realizate de fundație, luând parte la proiecte…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.