Idei de cadouri practice pentru mamici

0

Decorațiuni și alte lucruri utile

Fie că vorbim despre proaspete mămici sau mămici cu experiență, sunt momente în viață în care trebuie să le facem acestora un cadou. Astfel, fie că este vreo sărbătoare mare precum Crăciunul sau ziua ei de naștere ori celebrarea unui eveniment important din viața ei, trebuie să cunoști o gamă de produse care să cuprindă câteva lucruri pe care orice mama și le poate dori.

Citește acest articol până la final și vei afla care sunt cele mai potrivite lucruri pentru mamele noastre.

Dacă ai o mamă care își dorește ca totul să fie pus la punct și aranjat în detaliu, care iubește decorarea și redecorarea atunci accesoriile decorative și lenjeriile de pat sunt cel mai potrivit cadou.

În funcție de perioada anului poți alege accesorii tematice, spre exemplu de Crăciun mergi pe ideea unui brăduț, a unor luminițe și steluțe, iar de Paște poți alege coșuri pentru ouă frumos decorate, iepurasi decorativi sau lumânări parfumate în diverse forme. Dacă este ziua ei de naștere poți alege o ramă foto în care să pui fotografii de familie, iar dacă mama ta este o femeie gospodină optează pentru un suport de flori.

În ceea ce privește lenjeria de pat, mamele și femeile în general le preferă pe cele de calitate ridicată, precum lenjerii de pat din bumbac ranforce. Poți alege lenjerii de pat cu model floral, colorate sau monocrome în funcție de personalitatea mamei tale. Vezi gama de produse care te-ar putea ajuta pe C&C home.

Un kit cu produse de îngrijire personală

După tot efortul pe care îl face zilnic o femeie, în special o mama, merită ca o dată pe săptămână să aibă ora ei de relaxare. Pentru asta, îi poți oferi în dar un kit cu produse de îngrijire personală, produse de make-up, prodse de îngrijire, crème și loțiuni.

Un aranjament floral deosebit

Femeile iubesc florile indiferent de forma sau nuanța lor. Comandă-I mamei tale un buchet de lalele sau un aranjament floral compus din trandafiri și alte flori care știi că-I plac. Florile transmit mesaje sincere de dragoste, de prețuire, de admirație și de respect. De asemenea, poți opta și pentru un trandafir criogenat care se v-a păstra peste ani ca o amintire vie.

Bijuterii

Femeile iubesc bijuteriile,iar mamele iubesc bijuteriile cu tematică. Astfel, pentru o mama poți alege fie un lănțișor care să aibă un medalion cu o poză gravată. O altă idee ar putea fi un set de cercei cu pietre prețioase, lungi sau scurți în funcție de preferințele ei. În privința bijuteriilor ai o mulțime de lucruri din care poți alege.

Nu uita ca cele mai potrivite cadouri pentru o mama sunt cele practice si cele daruite din suflet. Orice ai alege sa-i daruiesti nu uita sa scrii si un mic bilețel în care sa o feliciti sau sa-I spui cat de mult înseamnă pentru tine.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.