Idei de cadouri pentru pasionații de mașini și viteză

0

Cadoul ideal trebuie să fie practic, în concordanță cu pasiunile și dorințele persoanei pe care dorim să o surprindem. Unei persoane care se relaxează citind, îi vom oferi cărți sau accesorii care o ajută să își dezvolte acest hobby (cum ar fi un kindle), unei persoane care se relaxează în natură îi putem dărui un weekend într-o locație de vis, în mijlocul pădurii, însă ce îi oferim unei persoane pasionate de mașini și viteză? S-ar putea să nu ne permitem să îi ducem în fața casei un bolid nou-nouț cu o fundă roșie prinsă de capotă, însă o putem surprinde cu o experiență ce are legătură cu pasiunea pentru mașini. Iată câteva exemple la care poți apela atunci când ești în pană de idei de cadouri!

   1. O sesiune de smart driving la volanul unei mașini de curse

Dacă partenerul tău se visează frecvent la volanul unei mașini de raliu, îi poți face cadou o sesiune de Smart driving – pilotaj auto defensiv și sportiv. O mașină de curse cu peste 200 cai putere, echipament profesionist și un instructor profesionist care îl va învăța cum să execute perfect orice manevră – totul se întâmplă pe primul circuit de viteză din țara noastră. O sesiune de smart driving este cadou perfect pentru orice pasionat de mașini puternice.

   2. Un test drive cu cea mai populară mașină din lume, Tesla

Un alt cadou cu ajutorul căruia poți surprinde orice pasionat de mașini și de viteză este un test drive cu cea mai dorită mașină a momentului – Tesla, model S! Vehiculele Tesla impresionează prin aerodinamică – la volanul unei astfel de mașini poți atinge viteza de 261 km/h, fără să fie afectată stabilitatea și manevrabilitatea sa, iar viteza de 100 km/h poate fi atinsă în doar 3.4 secunde. Să fii la volanul unei astfel de mașini este visul oricărui amator de adrenalină și senzații tari, așa că, de ce să nu oferi cadou o astfel de experiență?

   3. Karting – trăiește experiența unui pilot de Formula 1

Dacă vrei idei de cadouri cupluri din aceeași sferă, poți oferi o experiență de tip karting indoor sau outdoor. Un astfel de cadou este ideal pentru cuplurile care răspund cu entuziasm tuturor provocărilor și sunt mereu în căutare de adrenalină. O sesiune de karting contribuie și la dezvoltarea reflexelor, a preciziei asupra controlului mașinii și a abilităților de luare a deciziilor. Așa că, oferă cadou o experiență de acest tip și lansează și o provocare pentru cuplul pe care vrei să îl surprinzi – cine va trece primul linia de sosire?

Un pasionat de mașini se va entuziasma la vederea unui astfel de cadou la fel de tare ca cititorul care deschide un colet plin cu cărți. Oferă cadouri care se pliază pe pasiunile persoanelor pe care vrei să le surprinzi pentru a obține la rândul tău cele mai sincere reacții de bucurie! Oferă un pasionat de viteză și senzații tari șansa de a se afla la volanul unei mașini puternice și îi vei oferi de fapt amintiri pe viață!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.