i-a cerut 7.000 de euro împrumut. „Poate îi folosește pentru… făină”

0

 

Omul de afaceri Gigi Becali și fostul soț al Eleni Băsescu au fost protagoniștii unui scandal monstru înainte de Revelion 2019. Altercația dintre omul de afaceri Gigi Becali și Bogdan Ionescu Syda, fostul soț al Elenei Băsescu,  a avut loc cu două zile înainte de Revelion, la hotelul de cinci stele din Poiana Brașov unde finanțatorul stelist a petrecut trecerea dintre ani. Syda ar fi sărit la gâtul lui Gigi Becali după ce acesta l-ar fi tachinat. După ce s-a aflat despre cele întâmplate între el și Bogdan Ionescu Syda, Gigi Becali a avut prima reacție, afirmând că îl bate și cu o mână pe fostul ginerele al ex-președintelui României, Traian Băsescu. Nici Syda nu s-a lăsat mai prejos și a făcut comentarii dure la adresa omului de afaceri.

Însă aceasta nu a fost singura dispută dintre Gigi Becali și fostul ginere al ex-președintelui României, Traian Băsescu. Omul de afaceri dezvăluia, la un post de televiziune, amănunte uluitoare despre Syda, afirmând că acesta i-a cerut bani cu împrumut, 7.000 de euro, după ce făcuse un accident de mașină. Gigi Becali a refuzat să-i dea, potrivit wowbiz.ro.

„La două luni după ce am ieşit din închisoare, scumpul tău ginere mi-a cerut 7.000 de euro pentru că avea nevoie că făcuse un accident de maşină. Syda, ginerele tău pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.