Horia Brenciu, vorbește cu soția sa în versuri | Româneşti, Vedete

0

Noul musical în care joacă i-a acaparat lui Horia Brenciu atât viața profesională, pentru că repetă pentru rolul profesorului Higgins 7 zile din 7, cât și pe cea… personală, deoarece a ajuns să-i vorbească soției lui numai în versurile din My Fair Lady: Mă trezesc cu ariile, mă culc tot cu ariile. Le visez, iau masa cu ele, fac duș cu ele, numai la ele mă gândesc. Soției mele am început să-i răspund numai din versurile din My Fair Lady, iar copiii mei știu că atunci când tata se ceartă singur, în camera lui, doar își repetă rolul”, – povestește amuzat Horia Brenciu.

Horia Brenciu, în vârstă de 46 de ani, este un perfecționist și un profesionist, prin urmare dorința de a se ridica de fiecare dată la nivelul așteptărilor pe care publicul le are de la el îl face să fie și mai în priză decât de obicei: „De când mi s-a oferit partitura asta, n-am mai lăsat scriptul din mână, asta și pentru că încerc, în acest scurt răstimp, să ajung la nivelul artistic al colegilor mei: Adrian Nour, Ernest Fazekas, Irina Baianț, Ana Maria Georgescu, Anca Țurcașiu și mulți alții”, – a mărturisit Horia Brenciu.

Nu doar colegii de scenă impun o stachetă înaltă, ci și toți membrii din echipa de producți: „Exigența lui Răzvan Dincă, regizorul producției, este proverbială. Și dacă…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.