Hilary Duff s-a logodit. Cum arată inelul de logodnă al artistei | Străine, Vedete

0

Hilary Duff a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Matthew Koma. Cei doi au decis să facă pasul cel mare după 2 ani de relație. 

Hilary Duff și Matthew Koma și-au anunțat logodna pe conturile lor de Instagram. Cântăreaţa şi actriţa americană a postat două imagini în care apare alături de viitorul său soț și le arată fanilor ce inel a primit de la aceasta, conform CNN.

„Mi-a cerut să-i devin soţie”, a fost mesajul transmis de Hilary Duff odată cu fotografiile în care zâmbește fericită.

La rândul său, Matthew Koma, cântărețul și compozitorul ce i-a cucerit inima frumoasei artiste, a spus în descrierea imaginilor: „I-am cerut celei mai bune prietene să se căsătorească cu mine”.

Fericitul eveniment vine la șase luni de când cei doi au devenit părinții unei fetițe, Banks Violet Bair. Micuța este cel de-al doilea copil al artistei. Aceasta mai are un băiețel în vârstă de șapte ani, Luca Cruz Comrie, din căsătoria cu jucătorul de hochei Mike Comrie, de care s-a despărțit în 2015, după cinci ani de relație.

Duff și Koma s-au cunoscut în 2015, când au lucrat împreună pentru albumu artistei, „Breathe In. Breathe Out”, la un an de la divorțul ei.

Hilary Duff, în vârstă de 31 de ani, a devenit cunoscută prin intermediul emisiunii televizate Lizzie…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.