Hannelore Ulrich spune tot despre viața ei intimă. „Nu am fost un înger de femeie”

0

 

Hannelore s-a despărțit de soțul său, Bogdan, împreună cu care a fost la show-ul Insula Iubirii. După divorțul celor doi, s-a zvonit că Hannelore ar fi petrecut o noapte fierbinte în compania lui Andi, ispita pe care a cunoscu-o tot la show-ul respectiv.

Blonda a decis să vorbească despre viața sa păersonală într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de Facebook.

„Am ales să fac afirmații la această fotografie mai veche, deoarece aceasta este modul de teatru din viața mea. Îmi ocup timpul cu ceea ce imi place. Sunt om și nu robot, trăiesc, simt și doresc, visez și sufăr. Vă motivez alegerile mele dar nu are sens, viața este ciudată, imprevizibilă și alegerile noastre nu au mereu o logică. Dar pot sa vă spun ceva sigur: nu putem să ne împlinim mereu dorințele și așteptările.

Nu am fost un înger de femeie, sunt efervescentă, agitată dar si pasională.. Ce anume vreti să știți? Credeți că totul se rezumă la sex? Faptul că m-am întalnit cu Andi nu înseamna că m-am culcat cu el. Sunt un om asumat şi ştiu că orice aş spune este interpretabil, de aceea am ales să tratez cu indiferenta acest subiect până acuma şi să îmi aleg bine cuvintele. În altă ordine de idei, vă mărturisesc faptul că nu locuiesc singură, nu locuiesc la apartament ci la casă, nu sunt…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.