Hannelore de la Insula Iubirii, creatoare de rochii de mireasă. Ce alte afaceri mai are blonda

0

 

După separarea de Bogdan, Hannelore își vede de viață. Aceasta este foarte preocupată de afacerile sale. Hannelore a devenit creatoare de modă și și-a lansat o colecție de rochii de mireasă.

Hannelore a participat la un eveniment organizat la Timişoara, unde a avut un stand cu rochii de mirese. Acestea sunt comercializate sub brandul „Reflection by Hannelore”, iar fosta participantă de la show-ul tv a explicat că rochiile sunt unicat şi că sunt caracterizate de „simplitate, eleganţă, rafinament”.

De altfel, pe contul său de socializare, blonda postează numeroase fotografii cu colecția ei de rochii de mireasă.

„Andreea a vizitat târgul pentru mirese şi a probat o rochie din colectia mea”, a menționat Hannelore în dreptul unei fotografii postate în mediul online.

Potrivit wowbiz.ro, aceasta nu este singura afacere pe care o are Hannelore.

La Timişoara, ea mai are şi alte afaceri. Hannelore conduce o agenţie de animatoare pentru copii şi deţine o florărie, care oferă aranjamente florale pentru nunţi şi alte evenimente.

Hannelore a fost una dintre cele mai comentate concurente din ultimul sezon al show-ului Insula Iubirii, difuzat de Antena 1. Hannelore a fost în centrul atenției pentru comportamentul duplicitar pe care l-a avut față de iubitul ei, Bogdan, care i-a devenit…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.