Hannelore, criticată dur de Bianca Roman. „Este o femeie neasumată, este o femeie mai puțin mobilată mental”

0

 

Bianca Roman a fost una dintre cele mai sexy ispite de la Insula Iubirii. Aceasta a făcut o declarație estrem de dură la adresa lui Hannelore, și ea fostă concurentă la show-ul respectiv.

„Nu te-ai mai întoarce la Insula iubirii, nu?”, a fost întrebată Bianca Roman de Mihai Morar la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

„După ce a făcut Hannelore… Ne-a stricat imaginea tuturor fetelor ispite. Nu mai rezonez, e foarte mult. (…) Eu o știu doar din ce am citit pe Facebook. Este o femeie neasumată, este o femeie mai puțin mobilată mental… ca să nu zic că-i proastă. Încerc să folosesc cuvinte mai decente. Dacă era deșteaptă, n-o făceam toți proastă”, a fost răspunsul dat de Bianca Roman.

Hannelore a fost una dintre cele mai comentate concurente din ultimul sezon al show-ului Insula Iubirii, difuzat de Antena 1. Hannelore a fost în centrul atenției pentru comportamentul duplicitar pe care l-a avut față de iubitul ei, Bogdan, care i-a devenit soț ulterior, dar și față de ispita Andi. De curând, Hannelore și Bogdan au confirmat că au divorțat. După separarea celor doi, Hannelore a fost văzută în compania ispitei Andi, însă acesta din urmă a spus că între cei doi nu este nicio relație.

Citește și: OPINIE/ „Repetarea istoriei prea recente”. PAH…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.