Halle Berry, sfaturi pentru un abdomen plat

0

Halle Berry arată senzațional la 52 de ani și continuă să se pregătească fizic pentru rolul unei luptătoare MMA printr-un program de fitness bine pus la punct. Actrița a publicat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii de la antrenamente, cu diverse exerciții pentru a-și lucra mușchii abdominali, conform Mediafax.

Alături de antrenorul său, actorul şi cascadorul Peter Lee Thomas, Halle Berry le arată fanilor ce mișcări face, menționând că pentru un asemenea efort ai nevoie de determinare. Aceasta a mărturisit că exercițiile sunt extrem de utile și pentru refacerea tonusului abdominal după o naștere.

Halle Berry spune că a boxat timp de 10 ani, iar în ultimii 3 face asta în mod regulat. Printr-un astfel de antrenament vă puteți lucra toate grupele de mușchi și, de asemenea, ardeți calorii și grăsimi.

halle berry boxeaza

Antrenamentele pe care le face actrița americană includ multe exerciții ale brațelor și picioarelor. Ridicările la bară, abdomenele, săriturile sunt câteva dintre mișcările prezentate.

halle berry si antrenorul ei sar de pe saltea

Pe lângă acestea, pentru a se relaxa și a se conecta cu propriul corp, actrița practică yoga și meditația.

halle berry yoga

Din programul de fitness nu lipsesc nici alergările, după cum se poate vedea într-un video publicat de Halle Berry pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

Vedeta va debuta ca regizor cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.