Halle Berry dezvăluie noul ei tatuaj impresionant

0

Ieri, Halle Berry a postat pe contul personal de Instagram noul său tatuaj, o plantă cu frunze așezate în mod egal de-a lungul tulpinii, care devin din ce în ce mai mari pe măsură ce planta ajunge spre sfârșitul spatelui.

„Cine spune că nu sunt o sirenă?’, a scris Berry alături de fotografie, în care o vedem purtând doar o fustă din paiete, gătind ouă. Pe cât de captivant este noul ei tatuaj, există totuși o ambiguitate în ceea ce-l privește. Nu știm sigur când s-a tatuat și nici dacă este cu adevărat permanent. De asemenea, este neclar ce ar putea simboliza planta pentru Berry.

Ne așteptăm să aflăm în curând detalii despre tatuaj, având în vedere pasiunea lui Halle Berry pentru rochiile cu spatele gol. La petrecerea de lansare a calendarului Pirelli 2019 a purtat o rochie cu imprimeu floral din mătase, cu detalii din piele, semnată Aadnevik, în timp ce la Golden Globes 2019 a strălucit într-o ținută Zuhair Murad Couture, cu mâneci lungi.

Halle Berry este cunoscută atât pentru cariera de actriță, cât și pentru stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat, inspirându-și fanii să facă o schimbare în ceea ce privește alimentația și antrenamentele fizice. Halle Berry nu este singura care ne-a uimit cu un tatuaj…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.