Hailey Bieber își exprimă dragostea și aprecierea pentru soțul ei, Justin Bieber

0

Hailey Bieber a vrut să-i răspundă soțului ei la declarația de dragoste făcută săptămâna trecută, postând pe aceeași platformă socială un mesaj emoționant: „Dragostea mea. Ești un bărbat incredibil, mă faci o ființă mult mai bună, mă faci mai fericită decât am fost vreodată. Sunt foarte mândră de ceea ce ești și ceea ce devii. Te iubesc din ce în ce mai mult.”

După cum spuneam, mesajul lui Hailey vine la doar o săptămână după ce Justin Bieber i-a compus o poezie emoționantă. Artistul a postat versurile pe contul personal de Instagram alături de o fotografie în care o vedem pe Hailey stând pe balcon, iar în zare se observă foarte clar Turnul Eiffel. „Mă îndrăgostesc tot mai mult de tine pe zi ce trece. Mi-ai dat atât de multă putere, sprijin, curaj și bucurie. Am vrut doar să te onorez în mod public și să-ți reamintesc că ce-i mai bun urmează’, a scris artistul la finalul versurilor.

Mesajele de dragoste dintre soții Bieber marchează aproape șapte luni de când s-au căsătorit într-o ceremonie secretă, mutându-se împreună într-o casă nouă din Beverly Hills.

Citește și:
Copiii lui Michael Jackson îi investighează pe Wade Robson și James Safechuck, cei care l-au acuzat pe regele…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.