Hailey Baldwin se luptă cu anxietatea

0

Hailey Baldwin, în vârstă de 22 de ani, este un model de succes și a ajuns în atenția publicului în ultima perioadă datorită relației cu Justin Bieber. Ea a scris pe Instagram că îşi doreşte ca în 2019 să fie mai deschisă.

„Adevărul este că indiferent cât de uimitoare poate părea viaţa privită din afară, mă lupt… mă simt nesigură, sunt fragilă, sufăr, am temeri, am îndoieli, am anxietate, mă întristez şi mă enervez”, a scris tânăra.

Ea spune că atunci când se compară cu alţi oameni simte „ca şi cum nu sunt suficient de bună” și a adăugat că ‘fiecare zi este o luptă pentru încredere’.

Hailey susține că nu a făcut aceste dezvăluiri căutând compătimire sau simpatie, ci doar pentru a arăta că și ea este un simplu om.

Ea mărturisește că cel mai greu este atunci când se „compară cu alte femei’. „Sunt zile în care mă simt pur şi simplu distrusă din această cauză. Ar fi incredibil dacă alte fete şi tinere ar reuşi să se susţină reciproc, să înceteze să le facă pe celelalte femei care se luptă ca şi ele să se simtă incompetente şi chiar mai puţin de atât”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

stepping into 2019 I want to be more open, I want to be more open about the things I struggle with, and be able to be more…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.