Hailey Baldwin răspunde celor care au crezut că postarea ei face referire la noua melodie lansată de Selena Gomez

0

Hailey Baldwin a postat ieri pe Instagram o melodie, arătându-le fanilor că ascultă piesa „I’ll Kill You” a lui Summer Walker și asta la doar câteva minute după ce Selena Gomez a lansat „Lose you to Love Me”.

Fanii sunt convinși că melodia Selenei este despre relația toxică pe care aceasta a avut-o cu Justin Bieber și astfel, postarea lui Hailey, care este soția artistului, este o reacție dură la piesa Selenei.

Hailey Balwin nu s-a așteptat probabil la reacțiile negative care au urmat din partea fanilor, așa că a lăsat un comentariu dur la o postare făcută pe profilul de Instagram al publicației JustJared. Comentariul a fost șters destul de repede, însă publicația a reușit să facă o captură de ecran, în imagine fiind vizibil răspunsul lui Hailey.

În descrierea imaginii cei de la JustJared au scris inițial „Fanii cred că Hailey Bieber a postat un răspuns pentru Selena Gomez după lansarea melodiei ‘Lose You To Love Me’”. Ulterior, Hailey le-a scris, așa cum se vede în imagine, „vă rog încetați cu aceste prostii. Nu este un ‘răspuns’. Acestea sunt pur și simplu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.