Hailey Baldwin, mărturisiri uluitoare: „Sufăr, am temeri, am îndoieli”

0

Hailey Baldwin a declarat pe rețelele de socializare că se luptă cu lipsa de încredere și cu anxietatea și a îndemnat femeile să se „susțină reciproc”.

Anul trecut, modelul a devenit soția cântărețului Justin Bieber, însă viața sa nu este atât de roz precum pare. Ea a afirmat că are zile în care se simte „distrusă” din cauza provocărilor cărora trebuie să le țină piept în postura de tânără femeie.

Hailey, în vârstă de 22 ani, spune că anul acesta își dorește să fie mai deschisă și să „reușească să fie mai vulnerabilă”.

Adevărul este că indiferent cât de uitmitoare poate părea viața privită din afară, mă lupt… mă simt nesigură, sunt fragilă, sufăr, am temeri, am îndoieli, sunt anxioasă, mă întristez și mă enervez”, a dezvăluit fiica actorului Stephen Baldwin.

Totodată, ea a declarat că obișnuiește să se compare cu alți oameni pe Instagram și că simte că nu este suficient de bună.

Pentru ea, „fiecare zi este o luptă pentru încredere” și a recunoscut că este „al naibii de greu” în postura de tânără care descoperă cine este, iar lucrurile devin și mai dificile când este comparată cu alte femei.

Sunt zile în care mă simt pur și simplu distrusă din această cauză. Ar fi incredibil dacă alte fete și tinere ar reuși să se susțină reciproc, să înceteze să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.