Gwyneth Paltrow și Dakota Johnson, apariție suprinzătoare împreună

0

Se pare că o prietenie se poate forma oricând între fosta soție și actuala parteneră, exemplul perfect fiind Gwyneth Paltrow și Dakota Johnson.

Cele două actrițe au participat la petrecerea lui Derek Blasberg, iar acesta chiar a postat o imagine cu cele două. Având în vedere ținuta purtată de Paltrow, este posibil ca aceasta să fi sosit la petrecere imediat după premiera ultimul film din seria Avengers.

Dakota Johnson este într-o relație fericită cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay și fostul soț al lui Gwyneth Paltrow. Artistul are și doi copii cu Gwyneth, Apple și Moses.

Gwyneth Paltrow și Chris Martin s-au despărțit în 2014 și au anunțat acest lucru prin intermediul unei postări pe platforma actriței, Goop. Titlul articolului „Conscious Uncoupling” a fost transformat rapid într-o frază utilizată des pentru a denumi o despărțire amiabilă, iar Blasberg a făcut referire la acest termen în descrierea postării sale, cele două actrițe zâmbind în imagine.

În 2016, Gwyneth Paltrow a vorbit despre separarea de Chris și această despărțire amiabilă, explicând că a fost un moment dificil pentru ei, în ciuda a ceea ce părea în public. „A fost o perioadă dificilă în viața mea și m-am străduit atât…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.