Gwyneth Paltrow a fost dată în judecată de un pensionar.

0

Incidentul ar fi avut loc pe 26 februarie 2016, dar, din cauza problemelor de sănătate pe care bărbatul le-a avut, acesta nu a depus plângere până acum, potrivit news.com.au.

Pensionarul spune că se afla pe pârtie când a fost lovit de Gwyneth Paltrow. În urma accidentului, Terry ar fi suferit câteva coaste și contuzie cerebrală.

De asemenea, Terry a spus că actrița nu s-a oprit să-l ajute după ce l-a lovit. Mai mult, el a catalogat drept nepoliticos gestul lui Gwyneth de a nu îşi cere scuze faţă de ce s-a întâmplat.

Instructorul de schi care era împreună cu actrița şi familia şi prietenii ei a depus o mărturie în care susţine că nu actriţa a fost de vină. O cunoştinţă de-a lui Terry care a fost martor la incident spune însă că Paltrow este vinovată și l-a lovit pe bărbat în spate.

Gwyneth Paltrow a transmis prin purtătoarea ei de cuvânt că procesul este nefondat și crede că se va face dreptate. Pe de altă parte, Terry Sanderson cere despăgubiri de 3,1 milioane de dolari.

Paltrow a negat învinuirile prin purtătoarea sa de cuvânt Heather Wilson, care a afirmat într-o declaraţie: „Acest proces este nefondat și credem că se va face dreptate”.

Anamaria Prodan și-a luat geantă de 80.000 de euro! „Ce contează prețul? Oricum, nu e singura de la Hermes pe…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.