glume pe seama hainelor lui Adam Levine de la Super Bowl

0

Cântăreața și-a început showul de pe stadionul Mercedes-Benz din Atlanta, îmbrăcat într-un maiou maro cu carouri, iar câțiva telespectatori au comparat obiectul vestimentar cu piese de mobilier retro.

Utilizatorul de pe Twitter, Morgan Jordal, a dat lovitura atunci când a postat o imagine în care ține o pernă în carouri alături de imaginea lui Lavine. „De îndată ce am văzut cămașa lui Adam Levine, am spus că ar părea că ar fi un obiect decorativ din anii 70, apoi Facebook m-a susținut”, a scris această alături de fotografie.

Tweet-ul a fost apreciată de peste 25.000 de ori, iar alți internauți au răspuns la rândul lor cu fotografii asemănătoare.

„Am același model … pe un fotoliu!”, a scris un alt internaut, în timp ce altul a făcut o poză cu o draperie asemănătoare cu maioul în carouri al lui Levine.

Trupa Maroon 5 alături de Travis Scott şi Big Boi au concertat, duminică, în pauza Super Bowl 2019. Adam Levine a rămas la bustul gol în fața a mii de spectatori, dar nici asta nu i-a împiedicat pe fani să numească prestația trupei ca „una dintre cele mai dezamăgitoare din toate timpurile”.

Fanii din întreaga lume şi-au exprimat dezamăgirea faţă de concertul oferit de Maroon 5 în pauza Super Bowl. Internauții au scris pe rețelele de socializare că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.