Gina Pistol, momente crâncene la filmările celui mai extrem show: „Aveam senzația că nu pot respira”

0

Gina Pistol, prezentatoarea celei mai urmărite emisiuni din România, Asia Express, de la Antena 1, a trecut prin momente de groază pe platourile de filmare.

Gina Pistol a povestit în ce condiții a fost nevoită să filmeze, atât ea, cât și concurenții dar și întreaga echipă de filmare, dar și cum a reușit să treacă cu bine peste aceste episoade. „Simpatica” blondină a mărturisit că în fiecare dimineață trebuia să se trezească în jurul orei 4-5, deoarece trebuia să se pregătească pentru o nouă zi de filmări, însă temperaturile schimbătoare din Filipine i-au făcut zilele negre.

„În prima perioadă petrecută în Filipine era atât de cald, încât aveam senzația că nu pot respira. Curgeau apele pe noi la propriu, nu vă mai spun prin ce au trecut concurenții, reporterii și operatorii… Trebuia să îmi retușez machiajul o dată la jumătate de oră, pentru că nu stătea nimic pe față! Iar bronzul… aveam pe mine toate modelele rochiilor pe care le-am purtat!

Apoi am ajuns și la frig…Fiecare dintre noi primea alerte pe telefon cum că am fi în raza taifunul Ramon, care s-a abătut asupra insulei. Din fericire, nu este în partea în care ne aflăm noi, dar efectele se resimt. În zona de munte, într-o zi am trecut prin 3 anotimpuri. Primăvară dimineața, cu cer…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.