Gina Pistol despre nunta cu Smiley: „O să-i port numele”

0

De mai mult de doi ani, Gina Pistol trăiește o poveste foarte simpatică de dragoste alături de mult îndrăgitul cântăreț Smiley. Aceștia preferă totuși să se ferească de presă, întrucât, nu există prea multe detalii privind relația acestora. De altfel, întrebările referitoare la nuntă tot continuă să apară.

În urmă cu puțin timp, Gina Pistol, în vârstă de 37 de ani, a vorbit fără constrângere despre nuntă și a afirmat că nu ar avea vreo problemă să renunțe la numele ei de familie.

”Dacă bărbatul meu mă cere de soaţă înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simţul umorului. Sunt mai glumeaţă de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puţin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, a mărturisit Gina Pistol pentru cancan.ro.

Nu se întâmplă pentru prima oară când se aud vorbe privind o posibilă căsătorie între Gina Pistol și Smiley. În urmă cu ceva timp, Cătălin Scărlătescu, un bun prieten al prezentatoarei iubite, chef bucătar al emisiunii culinare de pe Antena 1, a mai dat câteva detalii legate de cei doi. Majoritatea dintre acestea chiar în timpul emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Ginuţo, mă pregătesc să-ţi fac tortul de la nuntă….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.