Gina Pistol, despre experiența Asia Express: “Am ajuns să dorm doar dacă luam somnifere“ | Româneşti, Vedete

0

Gina Pistol, în vârstă de 37 de ani, a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să trăiască departe de casă și mai ales să se supună stilului de viață din India: „La Asia Express am luat pastile, tratament împotriva malariei, și îți dau niște stări dubioase. Mă trezeam că plâng fără niciun motiv, cei de acasă nu mai înțelegeau nimic. Era atâta gălăgie în hotelurile de 4 stele unde ne cazau, încât am ajuns să dorm doar dacă luam somnifere. Oamenii ăia făceau gălagie, era ceva normal pentru ei. Am avut reacții ciudate de la pastilele împotriva malariei. Nu se înțelegea nimeni cu mine”, – a mărturisit Gina Pistol în emisiunea Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos.

Gina Pistol nu a scăpat de apropourile subtile ale colegului său de trust, Dan Capatos, care nu a ezitat să o pună în fața unor întrebări indiscrete: „Poate ai plecat gravidă… Plângeai de dorul lui Smiley”, – a punctat prezentatorul, iar Gina Pistol l-a completat: „Și asta, și de dor, da… Mi-a fost dor, 2 luni… E prima oară în viața mea când mi-a fost dorul ăla mare de casă, de omul drag…”, – a recunoscut iubita lui Smiley.

Gina Pistol la Asia Express 1

„A fost foarte frumos deși eram buimacă după Asia Express. Am așteptat-o un an întreg și a trecut atât de repede. Au fost clipe frumoase. Rezist încă un sezon, eu duc….

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.