Gina Pistol, declarații exclusive despre Asia Express: „Nu am voie decât cu două genți, pe care trebuie să le car în fiecare dimineață și seară”

0

„Urmează să plec curând într-o altă aventură Asia Express și într-adevăr s-au strâns multe pe capul meu și nu reușesc fizic să mă împart între toate lucrurile pe care le mai am de făcut”, ne-a declarat Gina Pistol.

Întrebată ce își va pune în bagaje, Gina ne-a dezvăluit: „De fapt, întrebarea este ‘Ce nu îți pui în bagaje’. Eu, de fapt, când încep să îmi organizez bagajele pentru Asia, nu mă întreb ce pun, ci ce nu îmi pun în bagaje pentru că sunt femeie, trebuie să apar pe sticlă și vă dați seama că am nevoie de foarte multe lucruri. Și nu e că mă pot întoarce oricând acasă ca să îmi iau un lucru pe care l-am uitat sau de care am nevoie. Și asta este o problemă foarte mare pentru mine – ce nu îmi pun în bagaje – pentru că nu am voie decât două genți pe care trebuie să le car în fiecare dimineață și seară”.

Urmărește video-ul de mai jos și descoperă mai multe detalii, chiar de la Gina Pistol, despre noul sezon Asia Express.

Noi am aflat detalii exclusive despre patru dintre echipele de celebrități. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, două dintre…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.