Gigi Hadid și Zayn Malik sunt din nou împreună?

0

Gigi Hadid s-a despărțit la început lunii octombrie de Tyler Cameron, un concurent din reality show-ul „Bachelorette.” Cu toate acestea, ea nu a suferit foarte mult după despărțire și spunem asta deoarece ea a început să vorbească din nou cu un alt fost iubit, mai exact cu Zayn Malik.

O sursă a declarat pentru E! News faptul că ei nu au mai vorbit de mult timp. Aceeași sursă a dezvăluit faptul că Gigi întotdeauna a avut o atracție pentru Zayn, iar ei au un trecut împreună. „Ei au avut o perioadă în care erau la distanță și nu au mai comunicat, dar de curând au reluat legătura. Ea îl susține pe Zayn. Ei au mai vorbit ocazional.”

O altă sursă a mai dezvăluit pentru E! faptul că fanii nu cred că ei s-au împăcat. „Cu siguranță ei nu s-au împăcat, dar acum se înțeleg mai bine.”

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit în martie în anul 2018 după o relație de doi ani, însă ei s-au împăcat la puțin timp, mai exact în luna aprilie. Au existat mai multe declarații conform cărora cei doi au luat o pauză, însă în ianuarie 2019, ei s-au despărțit pentru a doua oară. Cei doi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.