Gigi Hadid și Tyler Cameron s-au despărțit

0

Gigi Hadid și Tyler Cameron s-au despărțit, după o relație care a durat două luni. O sursă apropiată celor doi a declarat pentru US Weekly faptul că cei doi nu mai formează un cuplu. „Tyler este singur. El și Gigi Hadid nu mai sunt împreună.”

Vestea vine la puțin timp după ce Tyler Cameron a vorbit despre relația pe care o are cu Gigi Hadid, în cadrul unui interviu pentru Entertainment Tonight. „Suntem doar prieteni, adică.. suntem în acel punct. Relația noastră nu trebuie să fie publică. Este o persoană bună, uimitoare și ne păstrăm prietenia. Este o persoană minunată. Ne-am distrat de minune împreună.” Chiar dacă el nu a confirmat în mod oficial relația pe care o are cu Gigi, a lăsat să se înțeleagă fapul că pe cei doi îi leagă o relație de prietenie, și nu una amoroasă.

„Sunt în punctul în care nu vreau să vorbesc foarte mult despre relațiile mele. Am avut relații publice, așa că încerc să păstrez lucrurile private și nu sunt îndrăgostit de nimeni acum. Sunt îndrăgostit de mine,” a declarat Tyler Cameron.

Tyler nu a oferit multe declarații despre relația…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.