Gigi Hadid, mesaj special pentru aniversarea surorii ei, Bella Hadid

0

Gigi Hadid știe cum să facă cele mai speciale urări pentru aniversări, dovadă fiind mesajul pe care l-a postat pentru ziua de naștere a surorii sale, Bella Hadid.

Gigi a postat o imagine din copilărie alături de Bella, mulțumindu-i mamei lor pentru sora ei. „Propria mea păpușă pe care am crescut-o din prima clipă. Mulțumesc @yolanda.hadid!”

Modelul în vârstă de 24 de ani a continuat să posteze imagini alături de Bella pe Instagram Stories. Gigi a publicat numeroase imagini din copilărie, chiar și o fotografie din maternitate, când a cunoscut-o pentru prima dată pe sora sa.

Ulterior, Gigi a postat încă două imagini cu Bella, arătând că petrecerea continuă. „Îți doresc cel mai fericit an la 23! Inima ta mare și lumina contagioasă binecuvântează fiecare viață pe care o atingi. Sunt norocoasă și recunoscătoare că pot face totul cu tine. Te iubesc mai mult decât pot spune”, a scris Gigi.

Nu este o surpriză că Gigi Hadid a avut atât de multe urări pentru sora ei. Bella a avut un mesaj similar pentru sora sa, în aprilie, când Gigi a împlinit 24 de ani. „La mulți ani…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.