Gigi Hadid are un nou iubit?

0

Se pare că zvonurile conform cărora Gigi Hadid ar avea o relație cu Tyler Cameron, concurentul de la show-ul american Bachelorette, nu se vor încheia prea curând. Cei doi au fost surprinși de fotografi duminica trecută în Brooklyn, după care și-au petrecut seara în apartamentul lui Gigi. Ieri, supermodelul a fost însoțit de starul de televiziune în vârstă de 26 de ani la Frames Bowling Lounge în New York City, alături de câțiva prieteni, potrivit E! News.

„Gigi este în mod evident interesată de Tyler. S-au întâlnit să bea ceva seara trecută și s-au înțeles foarte bine. A fost destul de relaxată întâlnirea, râdeau și aveau o conversație profundă. Niciunul dintre ei nu se grăbește, însă amândoi sunt interesați unul de celălalt”, a declarat o sursă pentru aceeași publicație.

Deși emisiunea nu s-a sfârșit cu Tyler primind ultimul tradafir de la Hannah Brown, se pare că lucrurile nu puteau sta mai bine de atât în ceea ce-l privește. Jed Wyatt, cel care a fost ales de Hannah pentru a întemeia o familie în urma emisiunii, nu este cel mai norocos bărbat din lume, totuși, având în vedere că Hannah a aflat…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.