Gigi Becali, atacat în Poiana Brașov de fostul ginere al lui Traian Băsescu. Ce s-a întâmplat între omul de afaceri și Syda

0

 

Gigi Becali ar fi încheiat anul 2018 cu un scandal uriaș cu Bogdan Ionescu, poreclit Syda, fostul soț al Elenei Băsescu, fata cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu.

Altercația dintre cei doi ar fi avut loc cu două zile înainte de Revelion, la hotelul de cinci stele din Poiana Brașov unde finanțatorul stelist a petrecut trecerea dintre ani.

Potrivit gsp.ro, Gigi Becali s-a ridicat de la masa la care se afla pentru a împrumuta un scaun din apropiere, moment în care a dat nas în nas cu Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu.

„Dacă fostul tău socru dădea amnistia când trebuia, eu nu stăteam atâta timp în închisoare”, i-ar fi fi spus Gigi Becali lui Syda.

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, Syda s-a enervat și a ripostat. Acesta ar fi sărit la gâtul lui Gigi Becali. Scandalul a fost aplanat abia după intervenția celor din jur.

Elena Băsescu, mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu, are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian. Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie.

Citește și: VIDEO | Robert Zicman, copilul genial al României, construieşte un radio în 90 de secunde. Tocmai a împlinit 7 ani!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.