Gesturi pe care doar persoana care te iubește cu adevărat o să le facă pentru tine

0

Iată mai jos o lista cu 8 gesturi mici prin care cel pe care îl iubim ne arată că sentimentul este reciproc.

1. Nu te face să te simți niciodată vinovată de faptul că îți exprimi sentimentele

Nu o să se supere niciodată dacă devii geloasă pe noua lui colegă de birou. Nu o să-ți reproșeze că îți faci singură scenarii, ci o să prefere să discute despre ceea ce se întâmplă în relația de cuplu. Nu o să-ți dea niciodată senzația că ești imatură și că interpretezi tot, o să fie dispus să lămurească orice neînțelegere.

2. O să te asculte vorbind despre orice

Așa cum bărbaților nu le plac prea mult discuțiile despre perioadele menstruale sau crampe abdominale, așa nici noi nu suntem fanele meciurilor de fotbal sau ale ultimelor modele de mașini apărute pe piață. Însă persoană potrivită nu va avea o problema în a asculta tot ce avem de povestit. O să fie interesată de cum a fost ziua noastră și mai ales o să încerce să o facă mai bună. Nu uita să faci același lucru la rândul tău. Relațiile de durată se bazează pe reciprocitate.

3. Te va surprinde cu gesturi romantice

O să îți pregătească și cafeaua dimineața, atunci când ești pe grabă. Îți va trimite mesaje de noapte bună. Îți va cumpăra ciocolata ta preferată în drum spre casă, deoarece gândul lui a fost la tine toată ziua. Va profita de orice ocazie ca să îți arate cât de mult te apreciază și te iubește.

4. Te va pune mereu pe primul loc

Vei fi mereu prioritatea lui și mereu își va arăta interesul față de sentimentele tale și de starea ta. Așa că, dacă îi vei spune că ceva te deranjează, se va asigura că lucrurile nu vor rămâne așa. Va face tot ce ține de el pentru a fi liniștită și pentru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.